HAR DU NOEN SPØRSMÅL?

Grupper og Kurs

Alle våre psykologer har mange års erfaring med blant annet terapi, støttesamtaler og utviklingsarbeid.
De jobber integrativt, som betyr at de tilpasser behandlingen etter dine behov og sin metodiske kompetanse og erfaring.

Gruppeterapi for Angst

Velkommen til Kognito Psykisk Helse, hvor vårt fokus ligger på å tilby målrettet og spesialisert støtte for voksne som navigerer gjennom livets psykiske utfordringer. Med en dyp forståelse av at hvert individ har en unik historie og behov, streber vi etter å skape en skreddersydd terapeutisk opplevelse som respekterer din individualitet og sikrer konfidensialitet og støtte i hver økt.

Kurs

Vi arrangerer til enhver tid innen ulike temaer. Se hvilken kurs vi arrangerer nå ved å gå hit.

Tilbudet vårt for Unge Sinn


Vi skaper en varm og trygg atmosfære hvor barn og ungdom kan føle seg komfortable med å dele og utforske sine følelser og tanker. Vi tilpasser behandlingen etter individets alder og behov, og tilbyr både personlig terapi og online konsultasjoner for å sikre tilgjengelig og fleksibel støtte.

Vi benytter en rekke terapimetoder, inkludert kognitiv terapi, aksept- og forpliktelsesterapi, skjematerapi, blant andre, alle nøye tilpasset for å støtte dine spesifikke mål og fremme personlig vekst.

Hos Kognito Psykisk Helse forstår vi de unike utfordringene voksne møter, og vi er dedikert til å tilby den støtten og ekspertisen som kreves for å navigere disse utfordringene med tillit.

Vi Hjelper Med Følgende Utfordringer:

Angstlidelser


Fra sosial angst til OCD, vi tilbyr strategier for å håndtere og redusere angst.

Traumebehandling


Spesialisert støtte for PTSD og andre traumerelaterte utfordringer.

Depresjon


Empatisk støtte og behandlingstilnærminger for å lette depresjonens byrde.

Selvbilde


Terapeutiske strategier for å bygge opp og styrke din selvfølelse.

Spiseforestyrrelser


Teknikker for å håndtere og redusere stress i livet ditt.

Stressmestring


Forståelse og hjelp for de som kjemper mot spiseforstyrrelser.

Seksuelle problemer


Konfidensiell veiledning for å takle seksuelle utfordringer.

Rusmisbruk


Støøtende tilnærminger for dem som søker veien ut av avhengighet

Relasjons- og personlighetsutfordringer


Innsikt og forbedring av dine mellommenneskelige forhold.

Om Taushetsplikten:


Vi praktiserer streng taushetsplikt for å beskytte personvernet til våre unge klienter. Informasjon deles kun med foresatte når det er absolutt nødvendig, og alltid med respekt for barnets beste.
Vi forklarer tydelig våre etiske forpliktelser og unntak fra regelen om taushetsplikt, spesielt for de under 16 år, og i noen tilfeller, informasjon som kan deles med foreldre for dem mellom 16 og 18 år.Kognito for Barn og Ungdom er dedikert til å tilby et miljø hvor unge mennesker kan vokse, lære og overvinne psykiske utfordringer med støtte, forståelse og ekspertise. La oss sammen ta de første skrittene mot en lysere fremtid.

Kognito for Barn og Ungdom er dedikert til å tilby et miljø hvor unge mennesker kan vokse, lære og overvinne psykiske utfordringer med støtte, forståelse og ekspertise. La oss sammen ta de første skrittene mot en lysere fremtid.