HAR DU NOEN SPØRSMÅL?

Sexologi ved Kognito psykisk helse

Hos Kognito finner du NACS godkjent sexolog. Vi fokuserer på temaer som kommunikasjon, lyst, tenningsmønster, livsfasetilpasninger, forventingsavklaring og seksuell identitet. Vi legger vekt på å skape et trygt og åpent rom hvor alle spørsmål og utfordringer kan utforskes og bearbeides.

Vårt tilbud

Ved vår helseklinikk tilbyr vi et spesialisert tilbud innen sexologi, ledet av vår NACS godkjente sexolog Hanne Storvik. Vårt tilbud omfatter individuelle samtaler og parterapi, med fokus på en rekke viktige temaer som kommunikasjon, lyst, tenningsmønster, livsfasetilpasninger, forventingsavklaring og seksuell identitet. Vi legger vekt på å skape et trygt og åpent rom hvor alle spørsmål og utfordringer kan utforskes og bearbeides.

Vårt mål er å støtte individer og par i å oppnå en dypere forståelse og tilfredshet med sitt seksuelle selv og sine relasjoner. Gjennom vårt arbeid ønsker vi å bidra til økt seksuell helse og velvære, og å styrke kommunikasjonen og forbindelsen mellom partnere. Hanne Storviks tilnærming er preget av faglig dyktighet, empati og forståelse for de unike behovene til hver enkelt klient eller par.

Enten du søker innsikt i egen seksualitet, ønsker å overkomme utfordringer eller bare ønsker å berike ditt seksuelle liv, kan vårt tilbud innen sexologi være til hjelp. Vi inviterer deg til å ta kontakt for en samtale om hvordan vi kan støtte deg eller dere i å utforske og oppnå seksuell tilfredshet og velvære.

Hva Tilbyr Vår Utredning?

Profesjonell ekspertise:
Vår sexolog er høyt kvalifiserte og erfarne fagpersoner som forstår kompleksiteten av seksuell helse. De er her for å tilby støtte, veiledning og løsninger for en rekke seksuelle bekymringer.

Trygg og fortrolig atmosfære:
Full fortrolighet rundt et sårbart tema. Vi har erfaring med det meste, alt kan snakkes om, vi vil sørge for at du vil føle deg ivaretatt og forstått.

Individuell tilpasning:
Vi tilpasser intervensjoner til dine utfordringer og problemstillinger.

Hva kan du forvente?

Forbedret seksuell helse:
Start med en uforpliktende samtale for å diskutere dine bekymringer og behov.

Bedre kommunikasjon:
Gjennomfør en grundig evaluering for å få innsikt i dine hukommelses- og oppmerksomhetsvansker.

Selvutforskning:
Motta personlig tilpasset veiledning basert på utredningens funn for å forbedre din kognitive funksjon.

Ta det første skrittet mot et mer tilfredsstillende og bevisst seksualliv i dag! Kontakt Kognito for å planlegge din første konsultasjon med våre dedikerte sexologer. Vi er her for å hjelpe deg på reisen til et sunnere og mer tilfredsstillende seksualli