HAR DU NOEN SPØRSMÅL?

Psykiatri

Ved Kognito helse har vi psykiater med lang erfaring innen behandling av de fleste psykiske plager. Trenger du medikamentell vurdering, eller har andre behov for å snakke med psyikiater? Ta kontakt med oss i dag

Psykiatri Hos Kognito

Noen tilstander kan trenge en vurdering fra psykiater. Det kan være ved dype depresjoner, bipolare tilstander, ADHD eller tilstander som krever regulering av biologisk ubalanse.Vår psykiater har bred erfaring med de fleste psykiatriske tilstander. Hun bistår som regel i etablerte behandlingsforløp hvor du har en annen hovedbehandler ved Kognito.Om du har vært i utredning for ADHD og det er blitt gitt en bekreftende diagnose, kan du bestille konsultasjon for rådgivning og eventuell utprøvning av relevant medikasjon. Snakk med din hovedbehandler først.

Om vårt tilbud

Vi skaper en varm og trygg atmosfære hvor barn og ungdom kan føle seg komfortable med å dele og utforske sine følelser og tanker. Vi tilpasser behandlingen etter individets alder og behov, og tilbyr både personlig terapi og online konsultasjoner for å sikre tilgjengelig og fleksibel støtte.

Vi benytter en rekke terapimetoder, inkludert kognitiv terapi, aksept- og forpliktelsesterapi, skjematerapi, blant andre, alle nøye tilpasset for å støtte dine spesifikke mål og fremme personlig vekst.

Hos Kognito Psykisk Helse forstår vi de unike utfordringene voksne møter, og vi er dedikert til å tilby den støtten og ekspertisen som kreves for å navigere disse utfordringene med tillit.

Vi Hjelper Med Følgende Utfordringer:

Bipolare Lidelser


Fra sosial angst til OCD, vi tilbyr strategier for å håndtere og redusere angst.

Behandling av ADHD


Spesialisert støtte for PTSD og andre traumerelaterte utfordringer.

Dype depresjoner


Empatisk støtte og behandlingstilnærminger for å lette depresjonens byrde.

Somatisk vurdering


Terapeutiske strategier for å bygge opp og styrke din selvfølelse.

Øvrige medisinske og medikamentelle spørsmål


Teknikker for å håndtere og redusere stress i livet ditt.